GYIK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

1. Mi is az a HelloMaci?

A HelloMaci emlékplüssök olyan ruhákból készülnek, amelyek egy számodra különleges személyhez tartoztak. Sokan kötik elhunyt szeretteiket olyan ruhákhoz , amiben oly sokszor látták. Mi ezekből a ruhákból készítünk emlékplüssöket, hogy örökre ott legyen Veletek, akkor is ha már a szeretett személy nem lehet. Egy életre szóló emlék lehet az egész családnak. A plüsshöz csak az általad küldött ruhákat használjuk, így lesz minden egyes HelloMaci egyedi és utánozhatatlan.

2. Hogy tudok rendelni?

Rendelni itt a webshopunkban, Facebookon privát üzenet formájában, vagy az e-mail címünkön keresztül tudtok: kapcsolat@hellomaci.hu .

3. Mennyi idő alatt készül el egy HelloMaci?

A ruhák kézhezvételétől számított 10-15 munkanapon belül készül el.

4. Hogy tudom eljuttatni a ruhákat?

A legkönnyebben postai úton tudjátok eljuttatni a kiválasztott ruhákat a műhelyünkbe, de személyes leadás is lehetséges Budapest XX. kerületében.

5. Mennyibe kerül egy HelloMaci?

Az macik és nyuszi ára egységesen 16990.- Minden HelloMaci plüss teljesen más, nincs két egyforma ruhadarab, amit kapunk. Minden egyes plüssnél ki kell tapasztalnunk, hogy tudjuk a leggyönyörűbben elkészíteni az emlékplüsst a kapott anyagokból, ami rengeteg időt és kreativitást igényel. Ezeket a szempontokat figyelembe véve történt meg a plüssök árazása.

6. Hány darab ruha szükséges egy HelloMaci elkészítéséhez?

Egy HelloMaci emlékplüss elkészítéséhez minimum egy felnőtt méretű pólóra van szükség, de azt szoktuk javasolni, hogy legyen inkább kettő, így lesz igazán szép a végeredmény. Amennyiben babaruháról van szó, 3-4 darabra van szükségünk.

7. Szállítunk-e külföldre?

Igen, a szállítási költség országonként változik, ezt privát üzenetben tudjuk leegyeztetni. Amennyiben bármi kérdésetek van még, kérlek írjatok a kapcsolat@hellomaci.hu e-mail címre. Köszönjük szépen! A HelloMaci csapata

Ingyenes szállítás

30.000 Ft felett ingyen szállítjuk ki a rendelésedet.

Biztonságos fizetés

Fizetés kényelmesen és biztonságosan bankkártyával

100% elégedettség

14 napig bármikor visszavesszük a terméket.

Ügyfélszolgálat

Munkatársaink készséggel állnak a rendelkezésedre